cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

VEABAZ MTA VESZPRÉMI TERÜLETI BIZOTTSÁG ELNÖKE ÉS A PANNON EGYETEM REKTORA TISZTELETTEL MEGHÍVJA A MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE VESZPRÉMI MEGNYITÓJÁRA
Az ünnepélyes megnyitó ideje és helye: 2017. november 9. 1030 Pannon Egyetem, Aula, Veszprém, Egyetem u. 10.
részletek

cece2017

2017 október 9-11 között a Pannon Egyetemen kerül megrendezésre a CECE 2017 14th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis című konferencia, mely a bioanalitikai kutatások egy kiemelt rendezvénye Kelet-Közép-Európában. A szervezők lehetőséget biztosítanak a PE hallgatóinak és oktatóinak a rendezvény térítésmentes látogatására is, azonban ebben az esetben az étel-ital fogyasztás valamint a részvétel a közösségi programokon nem megengedett. A konferencia honlapján elérhető az előadók névsora és rövid bemutatkozása:

VEABA PE MK Kémia Intézete, Analitikai Kémiai Intézeti Tanszéke és az MTA VEAB Elválasztástudományi és Kromatográfiás Munkabizottsága tisztelettel meghívja 2017. szeptember 12.-én, kedden 9h-kor a B ép. 210 teremben tartandó tudományos előadásra.

részletek

NagykanizsaAz MTA Pécsi Területi Bizottsága (PAB) és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága (VEAB) 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap (PTN) című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régióban elért legújabb és legérdekesebb tudományos eredmények bemutatása. A konferenciának 2017-ben is az elmúlt években kiváló házigazdának bizonyult Nagykanizsa ad otthont.

részletek

PANNON EGYETEM

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

MEGHÍVÓ

 

A Pannon Egyetem Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézete, a VEAB Nanotechnológiai Munkabizottsága és Műszaki Kémiai Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait

2017. augusztus 2-án (szerdán) 10:00 órakor

az I. épület 4. emelet 414-es szemináriumi terem

(Veszprém, Egyetem u. 10.)

tartandó tudományos előadásra.

DoktoriA szeminárium keretében a PE Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola doktorandusz hallgatóinak angol nyelvű beszámolóira kerül sor, továbbá röviden bemutatják munkájukat az MTA-PE Transzlációs Glikomika Kutatócsoport külsős doktorandusz hallgatói is.
Időpont:  2017. június 27. (kedd) 10:00 óra

VEABGalaxisok, gének, gráfok: adatintenzív megközelítés a tudományokban
Előadó: CSABAI ISTVÁN fizikus, az ELTE Komplex Rendszerek Fizikája Tanszékének professzora. Kutatásai során módszereket fejleszt nagy mennyiségű empirikus adat hatékony feldolgozására, azokkal komplex jelenségeket próbál megérteni.
Időpont: 2017. május 10., szerda, 17:30
Helyszín: a VEAB-székház első emeleti nagyterme (Veszprém, Vár u. 37.)

részletek

1. oldal / 2

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet