cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

VEABA PE MK Kémia Intézete, Analitikai Kémiai Intézeti Tanszéke és az MTA VEAB Elválasztástudományi és Kromatográfiás Munkabizottsága tisztelettel meghívja 2017. szeptember 12.-én, kedden 9h-kor a B ép. 210 teremben tartandó tudományos előadásra.

részletek

NagykanizsaAz MTA Pécsi Területi Bizottsága (PAB) és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága (VEAB) 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap (PTN) című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régióban elért legújabb és legérdekesebb tudományos eredmények bemutatása. A konferenciának 2017-ben is az elmúlt években kiváló házigazdának bizonyult Nagykanizsa ad otthont.

részletek

PANNON EGYETEM

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

MEGHÍVÓ

 

A Pannon Egyetem Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézete, a VEAB Nanotechnológiai Munkabizottsága és Műszaki Kémiai Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait

2017. augusztus 2-án (szerdán) 10:00 órakor

az I. épület 4. emelet 414-es szemináriumi terem

(Veszprém, Egyetem u. 10.)

tartandó tudományos előadásra.

DoktoriA szeminárium keretében a PE Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola doktorandusz hallgatóinak angol nyelvű beszámolóira kerül sor, továbbá röviden bemutatják munkájukat az MTA-PE Transzlációs Glikomika Kutatócsoport külsős doktorandusz hallgatói is.
Időpont:  2017. június 27. (kedd) 10:00 óra

VEABGalaxisok, gének, gráfok: adatintenzív megközelítés a tudományokban
Előadó: CSABAI ISTVÁN fizikus, az ELTE Komplex Rendszerek Fizikája Tanszékének professzora. Kutatásai során módszereket fejleszt nagy mennyiségű empirikus adat hatékony feldolgozására, azokkal komplex jelenségeket próbál megérteni.
Időpont: 2017. május 10., szerda, 17:30
Helyszín: a VEAB-székház első emeleti nagyterme (Veszprém, Vár u. 37.)

részletek

POGÁNYOK ÉS KERESZTÉNYEK A KÉSŐ ANTIKVITÁSBAN: VITA, VERSENGÉS, VAGY EGYÜTTÉLÉS?
Sághy Marianne (CEU, Budapest) előadása
Időpont: 2017. március 29., szerda, 17:30
Helyszín: Az MTA VEAB-székház első emeleti nagyterme (Veszprém, Vár utca 37.)

részletek

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg a multidiszciplináris ismeretterjesztő Bolyai Konferenciát. Ez egy kivételes alkalom arra, hogy a különböző tudományterületekben érdekelt hallgatók egy előadásban vagy poszteren bemutathassák egymásnak közérthető módon tudományos témájukat. A rendezvényre minden magyar egyetemről várunk érdeklődőket, ezért szeretnénk tisztelettel megkérni Önt, hogy saját egyetemén belül a hallgatók tájékoztatásával biztassa őket a konferencián való részvételre.

A konferencia plakátja a https://www.bolyai.elte.hu/download/bokonf/bk22/plakat.pdf címen érhető el.

A konferencia időpontja: 2017. március 18-19.

Helye: Bolyai Kollégium, Budapest

1. oldal / 2

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet