cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Álláslehetőségek

  1. Vegyész, biomérnök vagy molekuláris biológus munkatársat keresünk a „Bionanotechnológiai kutatások betegségek hatékony kimutatása, újfajta hatóanyagok kifejlesztése és bioinspirált intelligens nanoanyagok előállítása” illetve az „Új galenikus gyógyszerkészítmények kutatás-fejlesztése és a gyártásukat biztosító infrastruktúra kialakítása” című GINOP projektek kutatási feladatainak megvalósításához. A tudományos kutatás iránt elkötelezett, ambiciózus, megfelelő angol nyelvtudással és előadókészséggel rendelkező kollégák jelentkezésére számítunk. Fiatal, pályakezdő munkatársakat is szívesen fogadunk.
    Érdeklődni lehet Dr. Vonderviszt Ferenc intézetigazgatónál. (email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

     

  2. A Bio-Nanorendszerek Kutatólaboratórium várja PhD hallgató jelentkezését a csoport honlapján (http://bnl.richem.hu/index.php/hu/temakiirasok/doktori-temak.html) meghirdetett témákban. Előnyt jelent a molekuláris biológiai előképzettség és a jó angol nyelvtudás. A doktori képzésbe való sikeres felvételi esetén ösztöndíj kiegészítést tudunk biztosítani. A felvett PhD hallgató bekapcsolódik a „Bionanotechnológiai kutatások betegségek hatékony kimutatása, újfajta hatóanyagok kifejlesztése és bioinspirált intelligens nanoanyagok előállítása” című GINOP projekt kutatási feladatainak megvalósításába.
    Érdeklődni lehet Dr. Vonderviszt Ferenc egyetemi tanárnál, a Bio-Nanorendszerek Kutatólaboratórium vezetőjénél.
    (email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet