cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Álláslehetőségek

 1. Vegyész, biomérnök vagy molekuláris biológus munkatársat keresünk a „Bionanotechnológiai kutatások betegségek hatékony kimutatása, újfajta hatóanyagok kifejlesztése és bioinspirált intelligens nanoanyagok előállítása” illetve az „Új galenikus gyógyszerkészítmények kutatás-fejlesztése és a gyártásukat biztosító infrastruktúra kialakítása” című GINOP projektek kutatási feladatainak megvalósításához. A tudományos kutatás iránt elkötelezett, ambiciózus, megfelelő angol nyelvtudással és előadókészséggel rendelkező kollégák jelentkezésére számítunk. Fiatal, pályakezdő munkatársakat is szívesen fogadunk.
  Érdeklődni lehet Dr. Vonderviszt Ferenc intézetigazgatónál. (email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

   

 2. A Bio-Nanorendszerek Kutatólaboratórium várja PhD hallgató jelentkezését a csoport honlapján (http://bnl.richem.hu/index.php/hu/temakiirasok/doktori-temak.html) meghirdetett témákban. Előnyt jelent a molekuláris biológiai előképzettség és a jó angol nyelvtudás. A doktori képzésbe való sikeres felvételi esetén ösztöndíj kiegészítést tudunk biztosítani. A felvett PhD hallgató bekapcsolódik a „Bionanotechnológiai kutatások betegségek hatékony kimutatása, újfajta hatóanyagok kifejlesztése és bioinspirált intelligens nanoanyagok előállítása” című GINOP projekt kutatási feladatainak megvalósításába.
  Érdeklődni lehet Dr. Vonderviszt Ferenc egyetemi tanárnál, a Bio-Nanorendszerek Kutatólaboratórium vezetőjénél.
  (email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


 3. Vegyész, vegyészmérnök vagy környezetmérnök BSC vagy MSC diplomával rendelkező munkatársat keresünk az ”Épületek korszerű hőtárolása környezetbarát hőtároló anyagok alkalmazásával építő- és szerkezeti elemekben” című GINOP projekt kutatási feladatainak megvalósításához a project időtartamára. A projekt szakmai programja korszerű mikrokapszulázott hőtároló anyagok kifejlesztését jelenti. Laboratóriumi kísérletek kivitelezésében, léptéknövelési feladatok, és technológia fejlesztés végrehajtásában jártas tapasztalt kutató vagy ilyen feladatok iránt érdeklődő fiatal, pályakezdő munkatárs jelentkezését várjuk, aki a tudományos kutatás iránt elkötelezett és megfelelő angol nyelvtudással rendelkezik.
  Érdeklődni lehet: Dr. Ujhidy Aurél, tudományos főmunkatársnál (E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet