cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

MKN2019

MKN galéria

Hírek, események

DoktoriA Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola 2019. július 10-én (szerdán) doktori szigorlatot és doktori védést tart Kakasi Balázs doktorjelölt részére a Pannon Egyetem 'B' épületének földszinti konferenciatermében. A doktori szigorlat 9.00 órakor, az értekezés nyilvános vitája 11.00 órakor kezdődik.

részletek

JGA Magyar Tudományos Akadémia idén is pályázatot hirdetett BOLYAI JÁNOS KUTATÁSI ÖSZTÖNDÍJRA, mely a kiemelkedő kutatási-fejlesztési teljesítmény ösztönzésére és elismerésére az MTA elnöke által felkért és az MTA köztestületi keretei között működő Kuratórium nyilvános pályázati rendszerben ítélte oda. A díjhoz szívből gratulálunk és további sikeres szakmai munkát kívánunk Dr. Járvás Gábor tudományos munkatársnak!

VEAB1Eötvös Loránd munkásságának mai jelentősége VÖLGYESI LAJOS, az MTA levelező tagjának (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) előadása Időpont: 2019. június 12., szerda, 17:30Helyszín: MTA VEAB-székház első emeleti nagyterme (Veszprém, Vár utca 37.)

részletek

Egyetem

2019. május 27-én 10 órától a B. épület 2. emeleti Konferencia Központjában rendezzük meg a Multidiszciplináris Kiválósági Kutatóközpont minikonferenciáját, amelynek keretében azok a D1-es szakfolyóiratokban megjelentetett kutatási eredmények kerülnek közérthető formában bemutatásra, amelyeket az MKK az Intézményi Kiválósági Program keretében az elmúlt időszakban sikerdíjjal jutalmazott.

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet