cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

MKN2019

MKN galéria

Hírek, események

KBképAz MTA PAB és az MTA VEAB 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régióban elért legújabb és legérdekesebb tudományos eredmé-
nyek bemutatása. A rendezvény keretében mindkét akadémiai bizottság működési területéről a legjobbnak ítélt PhD munkákat jutalmazza. Idén Kakasi Balázs kollégánk nyerte a díjat, melyhez szívből gratulálunk, és további sikeres szakmai munkát kívánunk!

NagykanizsaAz MTA Pécsi Területi Bizottsága és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régió legújabb tudományos eredmények bemutatása. A konferenciának 2019-ben is Nagykanizsa ad otthont.
részletek

LHAz MTA Veszprémi Területi Bizottsága által kiírt Év Kutatója pályázat „élettudomány” kategóriájában a zsűri Dr. Hajba Lászlónak ítélte a VEAB Tudományos Alapítványa ösztöndíját. A díjat 2019. november 4-én délelőtt veheti át az MTA VEAB „Magyar Tudomány Ünnepe” című rendezvényén, a Pannon Egyetem aulájában. A díjhoz szívből gratulálunk, további sikeres szakmai munkát kívánunk!

DoktoriA Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola 2019. július 10-én (szerdán) doktori szigorlatot és doktori védést tart Kakasi Balázs doktorjelölt részére a Pannon Egyetem 'B' épületének földszinti konferenciatermében. A doktori szigorlat 9.00 órakor, az értekezés nyilvános vitája 11.00 órakor kezdődik.

részletek

JGA Magyar Tudományos Akadémia idén is pályázatot hirdetett BOLYAI JÁNOS KUTATÁSI ÖSZTÖNDÍJRA, mely a kiemelkedő kutatási-fejlesztési teljesítmény ösztönzésére és elismerésére az MTA elnöke által felkért és az MTA köztestületi keretei között működő Kuratórium nyilvános pályázati rendszerben ítélte oda. A díjhoz szívből gratulálunk és további sikeres szakmai munkát kívánunk Dr. Járvás Gábor tudományos munkatársnak!

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet