cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

MKN2021

MKN galéria

Hírek, események

Doktori jóA Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola 2022. május 18-án (szerda) doktori védést tart  Fedor Flóra Zsófia doktorjelölt részére, melyre az a részletek1 link segítségével csatlakozhatnak be az érdeklődők. A doktori védés 11:00 órakor kezdődik. A disszertáció címe: "Applications of electrocorticography to investigate the pathomechanism of brain disorders" Témavezető(k): Dr. Fekete Zoltán PhD, egyetemi kutató (Pázmány Péter Katolikus Egyetem). A vita nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk online.

részletek1

részletek2

ELKHc

Az ELKH Titkárság és a TKI pályázatot hirdetett ELKH támogatott kutatócsoportok alapítására a 2022. július 1. - 2027. június 30. közötti időszakra. A PE MK, Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet két munkatársa nyert el támogatást: Gelencsér András: ELKH-PE Levegőkémiai Kutatócsoport,
Pósfai Mihály: ELKH-PE Környezeti Ásványtan Kutatócsoport. Gratulálunk a nyerteseknek!
részletek

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet