cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

cecelogo

14th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis
Veszprém, Hungary, 8-11 October, 2017

 

mkn2017

MKN galéria

Hírek, események

VEABAZ MTA VESZPRÉMI TERÜLETI BIZOTTSÁG ELNÖKE ÉS A PANNON EGYETEM REKTORA TISZTELETTEL MEGHÍVJA A MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE VESZPRÉMI MEGNYITÓJÁRA
Az ünnepélyes megnyitó ideje és helye: 2017. november 9. 1030 Pannon Egyetem, Aula, Veszprém, Egyetem u. 10.
részletek

cece2017

2017 október 9-11 között a Pannon Egyetemen kerül megrendezésre a CECE 2017 14th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis című konferencia, mely a bioanalitikai kutatások egy kiemelt rendezvénye Kelet-Közép-Európában. A szervezők lehetőséget biztosítanak a PE hallgatóinak és oktatóinak a rendezvény térítésmentes látogatására is, azonban ebben az esetben az étel-ital fogyasztás valamint a részvétel a közösségi programokon nem megengedett. A konferencia honlapján elérhető az előadók névsora és rövid bemutatkozása:

VEABA PE MK Kémia Intézete, Analitikai Kémiai Intézeti Tanszéke és az MTA VEAB Elválasztástudományi és Kromatográfiás Munkabizottsága tisztelettel meghívja 2017. szeptember 12.-én, kedden 9h-kor a B ép. 210 teremben tartandó tudományos előadásra.

részletek

NagykanizsaAz MTA Pécsi Területi Bizottsága (PAB) és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága (VEAB) 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap (PTN) című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régióban elért legújabb és legérdekesebb tudományos eredmények bemutatása. A konferenciának 2017-ben is az elmúlt években kiváló házigazdának bizonyult Nagykanizsa ad otthont.

részletek

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet