cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

MKN2019

MKN galéria

Hírek, események

NagykanizsaAz MTA Pécsi Területi Bizottsága és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága 2005 óta rendezi meg Pannon Tudományos Nap című közös konferenciáját, amelynek célja a dunántúli régió legújabb tudományos eredmények bemutatása. A konferenciának 2019-ben is Nagykanizsa ad otthont.
részletek

LHAz MTA Veszprémi Területi Bizottsága által kiírt Év Kutatója pályázat „élettudomány” kategóriájában a zsűri Dr. Hajba Lászlónak ítélte a VEAB Tudományos Alapítványa ösztöndíját. A díjat 2019. november 4-én délelőtt veheti át az MTA VEAB „Magyar Tudomány Ünnepe” című rendezvényén, a Pannon Egyetem aulájában. A díjhoz szívből gratulálunk, további sikeres szakmai munkát kívánunk!

DoktoriA Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola 2019. július 10-én (szerdán) doktori szigorlatot és doktori védést tart Kakasi Balázs doktorjelölt részére a Pannon Egyetem 'B' épületének földszinti konferenciatermében. A doktori szigorlat 9.00 órakor, az értekezés nyilvános vitája 11.00 órakor kezdődik.

részletek

JGA Magyar Tudományos Akadémia idén is pályázatot hirdetett BOLYAI JÁNOS KUTATÁSI ÖSZTÖNDÍJRA, mely a kiemelkedő kutatási-fejlesztési teljesítmény ösztönzésére és elismerésére az MTA elnöke által felkért és az MTA köztestületi keretei között működő Kuratórium nyilvános pályázati rendszerben ítélte oda. A díjhoz szívből gratulálunk és további sikeres szakmai munkát kívánunk Dr. Járvás Gábor tudományos munkatársnak!

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet